Week van de Liefde: 11-15 februari 2019

21-01-2019

De Week van de Liefde vindt plaats van 11 tot 15 februari 2019. De week heeft als doel om scholen kennis te laten maken met het thema relaties en seksualiteit. Het is een  goed begin om op een leuke manier schoolbreed aandacht te geven aan relationele en seksuele vorming. Docenten ervaren hoe leerlingen op de lessen reageren en merken hoe zinvol het is om deze lessen te geven.

Vaak vormt de Week van de Liefde aanleiding om het hele schooljaar vaker thema's als 'Weerbaarheid', 'Veilig vrijen' en 'Seks en de media' op de agenda te zetten. Het helpt om uiteindelijk structureel aandacht te geven aan dit thema en om het een plek te geven in uw schoolplan.  

 

Hoe doet u mee (havo/vwo)?

Vul het aanmeldformulier in. U ontvangt voorafgaand aan de Week van de Liefde een gratis promotiepakket met gadgets en materialen waarmee u de school kunt aankleden. Ook kunt u door zich aan te melden gratis leerlingenboekjes ontvangen van het lespakket Lang Leve de Liefde.

Hoe doet u mee (vmbo/praktijk)?
In Amsterdam en Amstelland krijgen vmbo-scholen gratis lesmaterialen van Lang Leve de Liefde wanneer zij de docentenscholing van de GGD volgen. Dit kan het hele jaar door. Neem voor vragen of advies contact op met uw Gezonde School adviseur

Meer weten?

Bron: www.seksuelevorming.nl