Bijeenkomst Bos en Lommer: Actieve kinderen zijn blije kinderen!

12-02-2019

Bewegen is belangrijk om gezond te blijven, zeker voor kinderen en jongeren. Hoe zorgen we samen dat kinderen in Bos en Lommer genoeg bewegen? Kom maandag 4 maart naar de bijeenkomst "Actieve kinderen zijn blije kinderen!" en ontdek hoe u als professional of organisatie het verschil kunt maken!

 

Professor Erik Scherder, o.a. bekend van ‘De Wereld Draait Door’, legt uit wat het belang is van bewegen voor het brein. Daarna kijken we samen met diverse maatschappelijke organisaties, actieve buurtbewoners, sportaanbieders en scholen naar de kansen en mogelijkheden in de buurt. Hoeveel (of weinig) bewegen kinderen eigenlijk, welke rol hebben de ouders, wat heeft uw organisatie nodig om kinderen in beweging te krijgen, wat kan uw organisatie zelf bijdragen? Een ochtend vol inspiratie om met extra energie aan de slag te gaan voor een actieve jeugd in Bos en Lommer!

 

Datum, tijd en plaats

  • Maandag 4 maart 2019
  • 09:00 – 13:00 uur, inclusief lunch
  • Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191, 1055 DT Amsterdam

 

Aanmelden

Meld u aan via www.amsterdam.nl/formulieren/sport/beweeg

 

Meer informatie

  • Bekijk hier een korte film (ongeveer 9 minuten) over eerdere bijeenkomsten in Amsterdam Noord en Nieuw-West, om een beeld te krijgen wat u op 4 maart kunt verwachten
  • Meer informatie: Danny Hijzelendoorn (hijzelendoorn@amsterdam.nl)